BUZZY PAZZ – SAVE YOUR LOOKS

Iedere jongere kent het wel: het regent pijpenstelen of het waait onophoudelijk, je bent met de fiets of te voet én je regenjas houdt niets tegen. Probeer dan maar eens om übercool op school, in je sportclub, of bij je vrienden toe te komen. No way dat dat lukt. Net omdat het uiterlijk op die leeftijd zo belangrijk is, spelen we hier handig op in om de bus of tram te promoten. Want daarmee blijf je er deze winter lekker droog en goed uitzien én je stoot minder CO2. Kortom, ‘Save Your looks én de planeet. Neem de bus of tram.’
Mocht het toch al naar de knoppen zijn, dan kunnen jongeren nog steeds deelnemen aan de ‘ik-ben-niet-met-de-bus’ look wedstrijd. Gewoon je verwaaide of uitgeregende look uploaden, zoveel mogelijk stemmen verzamelen en een super-de-luxe restyling winnen. En dan de bus op om die look te bewaren.
De campagne wordt ondersteund door radio op StuBru, advertenties in metro, buzzy.be, Boomerang én een brandpage op de jongeren community site Netlog.

CD: Kurt Van Buggenhout
AD: Floris Van Opstal, Ilse Pierard
Copy: Kristin Berckmans
Account: Ina Beckers

1. AANGESPOELDE KWAL

2. CHIHUAHUA

3. PLUVIOMETER

BOOMERANG

NETLOG

FOTO ACTIVATIE

WEBSITE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s